Skip Navigation LinksLysglimt.dk > C.P. Entreprise
C.P. Entreprise AUT. Kloakmester Carsten Petersen
Vi er glad for at de har valgt, at besøge vores website, da det giver os mulighed for at kunne præsentere dem, for noget af det arbejde vi udfører.
Vi er en autoriseret kloakmester virksomhed, og det er vigtigt at huske, at holde øje med, som kunde, da man skal være autoriseret, for at udfører kloakarbejde og vi skilter gerne med dette: Autorisationsopslag
Inden De beslutter Dem for at købe et minirensningsanlæg, så kan De kontakte os for en fremvisnings af et demonstrationsanlæg vi har monteret. Her kan De se, hvor diskret en montering kan laves, så det ikke kompromittere herlighedsværdien af Deres grund og der vil være mulighed for en dialog om Deres visuelle indtryk og spørgsmål.Vi er medlem af Danske Kloakmestre hvilket giver Dem en garantiordning. De kan læse mere i menupunktet: Om os - Danske Kloakmestre.

C.P. Entreprise er medlem af Danske Kloakmestre og deres garantiordningVores kvalitetsstyrings system bliver kontrolleret af Byggeriets Kvalitetskontrol jævnfør gældende lovgivning.

C.P. Entreprise har et kvalitetsstyringssytem, der kontrolleres af Byggeriets Kvalitetskontrol