Skip Navigation LinksLysglimt.dk > C.P. Entreprise > Minirensningsanlæg
C.P. Entreprise AUT. Kloakmester Carsten Petersen

WehoMini - det lille anlæg med store fordele

 
Hvis du bor i "åbent land" - dvs. i område uden tilslutning til offentlig kloak - vil du før eller siden modtage et påbud fra din kommune om forsvarlig behandling af dit spildevand. Vælger du et WehoMini anlæg, vælger du samtidig en særdeles stabil og driftssikker løsning, der kan holde rigtig mange år frem i tiden. Ved korrekt brug - dvs. alm. husspildevand uden skadelige kemikalier (de skal alligevel afleveres på den lokale genbrugsstation) - fungerer WehoMini helt uden indblanding. Det eneste, der skal til, er det lovpligtige, årlige driftseftersyn.

Flere fordele:

 
WehoMini 5PE er billigt at installere: Det kompakte design betyder begrænset gravearbejde - der er ikke brug for det store og dyre maskineri - anlægget er klar til brug ved levering når afløbsrør fra hus og strøm er tilkoblet og vand påfyldt.
Nem at installere - en lille gravemaskine med løftegreb er alt, hvad der skal til. Din have/grund bliver ikke ødelagt af tunge maskiner. WehoMini's kompakte størrelse og lave vægt betyder, at det er nemt at komme rundt med og placere, hvor du ønsker.
WehoMini er det mest driftsikre anlæg, du kan vælge. Derfor yder producenten lang garanti!
WehoMini renser spildevandet bedre end loven kræver. Faktisk er kvaliteten af det udledte spildevand FRA WehoMini af en finere kvalitet end myndighedernes krav til, hvordan badevand skal være. Så med WehoMini vil du have en godtkendt løsning mange år frem i tiden.
Der er ingen lugt- og/eller lydgener i forbindelse med WehoMini, hvis man følger foreskrifterne ved installationen.
WehoMini passer sig selv. Du skal ikke tænke på noget. Med det lovpligtige, årlige kontroleftersyn, vil dit anlæg få al det nødvendige opsyn, der er brug for. (Skulle et uforudset uheld være ude, vil et indendørs alarmpanel gøre opmærksom herpå, hvorefter du blot skal ringe til vores serviceafdeling - telefonnummer står på alarmpanelet)
Diskret låg - kun ca 1 m2. Det er det eneste, du vil kunne se i din have / på din grund. Resten er under jorden.
WehoMini er dansk produceret af KWH Pipe (Danmark) AS, DK-4520 Svinninge.
WehoMini er naturligvis typegodkendt.